< Terug naar overzicht

Hoe plan, wijzig of deel ik een route?

Als u in de menubalk op ‘Routes’ tikt, ziet u de volgende opties:

  • Route plannen
  • Route opnemen

Zodra u uw eerste route hebt opgeslagen, ziet u ook de optie om deze hier te delen.

Hier is hoe het werkt:

Route plannen

Hier kunt u een route plannen en opslaan door een vertrekpunt, een bestemming en (optioneel) een tussenstop in te voeren.

Geplande routes worden opgeslagen en weergegeven op het scherm dat u ziet nadat u op ‘Routes’ in de menubalk onderaan hebt getikt.

Route opnemen

Als u deze functie selecteert, dan wordt uw huidige route tijdens het varen opgenomen en opgeslagen.

Opgenomen routes worden opgeslagen en weergegeven op het scherm dat u ziet nadat u op ‘Routes’ in de onderste menubalk tikt.

Route delen

U kunt uw opgeslagen routes delen met anderen. Tik hiervoor eerst op ‘Routes’ in de balk onderaan en vervolgens op ‘Delen’ naast de route die u wilt delen. Nu kunt u de meest geschikte methode kiezen. U kunt de route bijvoorbeeld verzenden via WhatsApp of per e-mail.

Zie ook: Zijn mijn routes op alle gekoppelde apparaten beschikbaar?